torstai 24. huhtikuuta 2014

Officen ihanaiset ja pari muuta muuttujaa

Pääsiäinen on ohitse ja itselläni tuo meni aika hyvin työn, lukemisen ja mökkeilyn ohella. Oli kiva käväistä pitkästä aikaa mökillä, kun sinne en kovin usein pääse nykyään töiden takia. Mutta ennen kuin lähden rönsyilemään kaiken turhan puolelle, otin vihdoin kuvat niistä Jeffrey Campbellin kengistä, jotka tilasin Officelta ja kenkähyllyyn on tullut pari muutakin uutukaista kaveria. Minna Parikan nilkkureista en muistanut ottaa kuvaa sitten lainkaan! Tajusin asian vasta kun istahdin koneen äärelle ja siinä edessä kiltisti nökötti vaaleanpunainen kenkälaatikko. Noh, saanpahan tehdä sitten ihan erillisen postauksen niistä.

Ensimmäisenä nämä ihanat Litat, jotka tilasin Officelta. Minulla oli pitkän aikaan joku "ongelma" kultaa kohtaan, niin kultaiset niitit kuin korutkin kiersin kaukaa, mutta se on vihdoin iskenyt minuunkin. Toisaalta sama asia oli samettikankaisten kenkien kanssa ja nyt niitä taitaa löytyä hyllystä vähintääkin kymmenen kappaletta. Mutta tosiaan, nämä ovat kokoa UK 3, elikkä vastaavat EUR 36. Hassu juttu, että nämä ovat aavistuksen pienehköt minulle, mutta menevät hyvin ilman sukkaa tai ohuiden sukkahousujen kanssa. Ja koska kengät ovat aitoa nahkaa, ne myös (toivonmukaan) venyvät käytössä. En millään haluisi luopua näistä, koska ovat niin kauniit, mutta jos en vuoden sisään ole saanut näitä käytettä niin uskoisin, että esimerkiksi ebay kutsuu. Mutta ei manata etukäteen! :)


Toisena kenkäparina myöskin Litat, nämä ovat Crown Litat, nimi sopii osuvasti kärjissä olevien piikkien kanssa. Nämä ovat huomattavasti suuremmat kooltaan kuin nuo toiset Litat, jotka tilasin, vaikka molemmat olivat UK 3. Jännä, kuinka ei vain kenkämerkin vaan myös mallin sisällä on näin paljon vaihtelua. Nämä ovat erittäin mukavat jalassa!


Näitä on tietääkseni kahdenlaisia (plus hopeilla piikeillä molemmat): nämä tasasta nahkaa olevat ja toisena vaihtoehtona ovat seuraavan kuvan mukaiset ruudut. Oli pakko etsiä jonkinlainen kuva, sillä en vain millään osaa selittää materiaalia näin sanoin. Omissani nahka näyttää vielä lähitarkastelussa aavistuksen kulutetulta, mutta taidan pitää omistani huomattavasti enemmän kuin alla olevalla kankaalla varustelluista Crown Litoista.

Kuva Ashburyskies. PS. Himoitsen näitäkin kenkiä!


Kolmannet kengät, jotka tilasin Officelta muistuttavat paljon Crown Litoja, oikeastaan nämä taitavat olla korkokenkäversiot kyseisistä kengistä, mutten menisi vannomaan. Materiaalista en osaa sanoa muuta kuin, että se on jotain todella pehmeää kangasta ja kengän sisäpuoli on taas kerran ihanan tuntuinen ja kengillä on korkeudestaan huolimatta mukava kävellä. (Miksi mekkoni näyttää noin hassulta kuvassa?)


Sitten päästään eteenpäin! Löysin tori.fi sivustolta nämä ihanaiset Jeffrey Campbellin Tardyt. Olen himoinnut kyseistä mallia jo jonkin aikaa ja oli mukava yllätys löytää Suomesta pari (käytettynäkin). Maksoin näistä 60 euroa, mikä ei ole kovinkaan suuri hinta näistä kengistä. Niissä on pientä kulumaa, mutta minulta löytyy kaikenlaista kivaa kenkien hoitoon, ettei se suinkaan ole ongelma. Nämä ovat kokoa 37, mutta olivat aavistuksen liian isot. Asia hoitui kätevästi pohjallisella ja nyt se sopivat erittäin hyvin jalkaan. Nauhat tukevat hyvin nilkan seudulta, koska ne pystyy kiristämään aika tiukalle. Painavathan nämä ovat, siitä ei mihinkään pääse, mutta olen ollut näillä jo todella paljon liikkeessä, enkä oikeastaan enää huomaa sitä.


Olin eilen hieman shoppailemassa (ystäväni pakotti, melkein) ja löysin nämä kiilakorot Mangosta odotellessani myyjää, joka lähti hakemaan uutta kokoa toisista kengistä. Minua ei saa jättää yksin kenkien pariin, koska sovittelen tylsyydessäni uusia kenkiä. Ei sillä, nätithän nämä ovat ja varsin kesäiset. Kuvasta ei näy kovin hyvin, mutta kengässä on narunyörityksellä koristeltu kiilaosuus korosta ja jalkapöydän yli kulkevat remmit. Ne antavat kivan ilmeen kengille.


Nämä ovat selkeä heräteostos! Hintaa oli alennuksen jälkeen 15 euroa, joten eivät olleet pahan hintaiset heräteostokseksi, mutta.... Ne ovat suloiset! Kärki on kuin hiiri tai lepakko. Nämä löytyivät SpiritStoresta. Luojan kiitos mitään muuta en hamstrannut sieltä, vaikka sovittelin kaikkea kivaa. :DNämä kengät ovat myöskin Mangosta ja syypäänä kiilakorkojen ostoon. Mutta eivätkö olekin ihanat! Muistuttavat kovasti himoitsemiani Unifin Hellraiser kenkiä, jotka aion ostaa vielä joku päivä. Nämä pääsivät heti eilen ensikäyttöön, mikä oli virhe, sillä ne lähtivät samantien hiertämään, koska olin koko päivän kulkenut sukkia kaipaavissa nilkkureissa (ts. jalat hikosivat). Niin ja jos jotain kiinnostaa nähdä ne Unifin versiot kengistä, voi kurkata täältä.


Kenkäholisti kiittää ja kuittaa tältä päivältä! Hauskaa ja aurinkoista kevään jatkoa kaikille ja nähdään pian.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti