tiistai 8. huhtikuuta 2014

OFFICElla on taas ale!

Hei kaikille ihanaisille! Toivottavasti kaikilla on yhtä paljon kevättä rinnassa kuin minullakin. Ja sen kaiken kruunaa, että sain jostain selville, että brittikauppa OFFICElla on alemyynnit. Kenkiä, kenkiä ja vielä kerran iiiiihanaisia kenkiä. Ja varsinkin, kuten kaikki varmaan tietävät, lempparimerkkini, Jeffrey Campbellin kenkiä! Koska kyseiset kengät ovat tiedettävästi hieman kalliimpia, olen aina ihan into pinkeänä jos ne jossain menevät edes pieneen aleen. Ja nyt ale oli hieman suurempi!

Tuli tilattua parit piikilliset Litat ja yhdet korkokengät, piikeillä, kuinkas muutenkaan. :D Yhteissummaksi taisi tulla jotain parin sadan luokkaa, toimitus oli 15 puntaa, joten ei mikään kauhean suuri! Kyllä tuli lukemiseen kamalasti lisää puhtia kun voi ajatella näitä ihanuuksia, joita pääsee pian sovittelemaan. Otin toisaalta hieman riskillä kenkien koot, sillä viimeksi kaikki UK 3 sopivat hyvin, mutta nilkkureissa voi hyvin olla joku... No joku juttu! Toisaalta ollessani viikon Lontoossa, ostin jokaisen kengän koossa 3, eli 36, joten pidetään peukut pystyssä (and cross our fingers), että kengät sopivat!  Muuten pitää väkisin jalka runnoa sisään. Mutta tässä vielä pikaiset kuvat kaikista, kuvat OFFICE.co.uk.
Ja näin jälkimainingeiksi, lukeminen sujuu yllättävän vaikeasti. Ainoa asia, mikä minua tällä hetkellä ärsyttää. Aiheet ovat mukavat, pidän varsinkin hallinto-oikeudesta. Mutta jokin siinä on kamalan hankalaa. Noh, ehkä pitää odottaa, että saan taas kunnon opiskelurytmin päälle.

Mutta en kiusaa teitä sen enempää, vaan yritän päivitellä taas ensi viikolla. Siihen asti, nauttikaa täysin rinnoin keväästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti