maanantai 14. huhtikuuta 2014

Lita Cleatat saapuivat yksisarvisen kyydissä

HIIIIIII! Tästä päivästä tulikin äärettömän ihana päivä! Päivä sen jälkeen kun olin tilannut Officelta kenkiä, sain nelly.comilta ilmoituksen alesta ja tietysti sitä piti käydä hieman tutkailemassa tarkemmin, varsinkin kun kuvassa komeilivat nämä kyseiset Jeffrey Campbellin Litat! Itseltänihän löytyy kaapista jo ennestään yhdet Litat, mutta kyseisessä kenkämallissa on niiiin paljon erilaisia vaihtoehtoja, että tuntuu, ettei se ole edes sama kenkä. Elikkä itsehän olen kuolannut aika monenkin erilaisen Litan perään, kaiken muun ohella. Nämä olivat aika mukavassa alessa itseasiassa, lähtöhinta oli 219,95 e, josta sain huiman -70% alennuksen, jolloin näille ihanille kenkuleille jäi hintaa vaivaiset 65,95 euroa, joten eipä oikeastaan mitään!

Olin ihan yllättynyt, että koroissa oli loppujen lopuksi tuo hauska valoefekti, koska se on aina netissä näyttänyt siltä, mutten asiaa ole sen kummemmin koskaan tutkinut. Pohjasta löytyy tietysti myös pieni katkasija, jolla kyseisen valon saa pois päältä. Elikkä lähes jokaisen askeleen aikana korkoon ilmestyy valo kengän osuessa maahan. Minun mielestäni ihan mahtava juttu! Nämä ovat vain askeleen päässä niistä kengistä, jotka oikeasti hohtavat pimeässä.

Toisessa korossa on valo ja toisessa ei.

Kengät ovat kärjistä ja nauhojen ja kannan kohdalta aitoa nahkaa, mutta kuten sivuilta näkee, loppu on muovia. Oletin aluksi, että muoviset kengät olisivat kamalan hiostavat, mutta testasin kenkiä paljain jaloin ja olin yllättäen väärässä. Sisäpuolella on ihan pohjan tuntumassa parit tuuletusreiät vielä kaiken varalle. Mukavuudeltaan nämä vastaavat mitä tahansa JCn Litoja, elikkä ei missään nimessä ole valittamisen aihetta. Tilatessani nämä, 36 oli viimeinen koko ja aikaisemmat Litani ovat kokoa 37, otin pienen riskin, mutta luojan kiitos nämä sopivat jalkaan! Hassua kuinka näidenkin välillä on jotain pieniä kokoeroja. Tosin eri materiaalitkin antavat eri tavalla periksi ja koska Litastakin on niin miljoonia eri malleja, on niissäkin varmasti mallikohtaisia eroja. Mutta en voi kuin olla tällä hetkellä yhtä hymyä koko tyttö, sillä olen niin rakastunut näihin kenkiin! Pitänee huomenna lähteä hieman rentoutumaan kaupungille uudet kengät jalassa!

Hauskana lisänä oli muuten se, että Jeffrey Campbellin kenkälaatikon kuva on vaihtunut. Tietysti tiedän, ettei se aina ole ollut se kissaa pitelevä tyttö, mutta minulta tosiaan löytyy ennestään kahdeksan paria JCn kenkiä, joissa kaikissa (kolmea laatikotonta paria lukuunottamatta, niillä on kuitenkin sama) pareissa on sama laatikko. Tämän laatikon oli suunnitellut joku parikymppinen tyttö Uudesta-Seelannista. Ja hei, kuka ei muka rakastaisi yksisarvisia?
 


Officelta tilaamani paketin pitäisi DPDn mukaan tulla viimeistään 22. päivä, joten sitä odotellessa on ihana päästä hipelöimään edes yhtä uutta paria. See ya ladies!

3 kommenttia:

 1. Huh miten ihanat! <3 Tuo valo on ihan huippuhauska yksityiskohta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Pitää varmaan lähteä ihan viihteelle ja katsoa kuinka valokorot toimivat siellä. :)

   Poista
 2. Ainakin osaa suunnistaa kotiin pimeässä ;)

  VastaaPoista