tiistai 29. huhtikuuta 2014

Kenkähyllyjeni aarteet, osa 3

Hei taas kaikille! Vappu lähenee mukavaa tahtia ja tuo varmasti monelle hetkeksi kaivatun hengähdystauon. Itse olen joutunut kamppailemaan sen kanssa, että juhlinko vappua ollenkaan, jonka jälkeinen päivä menisi täysin surkeana ja en pystyisi lukemaan, vai jäisinkö tylsänä kotiin. Yrityksenä olisi kuitenkin se, että pääsisin edes hieman ulos neljän seinän sisältä ja joisin vaikka pullollisen kuoharia. Pitäähän sitä valkolakkia päästä ulkoiluttamaan näin edes kerran vuodessa! Ja jos vain saan aikaiseksi, vapun jälkeen saattaa ilmestyä jonkin sortin asupäivitystä tai jopa vappuisia kuvia. Mutta en lupaa mitään. :D

Kenkähyllyjeni aarteet pääsevät taas kerran näytille. Kuvat ovat edelleen ystäväni Helmi S:n ottamia, mutta kaikki kengät ovat ihan omiani.


Ensimmäisenä ihanat avokärkiset nilkkurit, jotka olen ostanut mooooonta vuotta sitten Biancosta. Hintaa näillä kaunokaisilla oli 60-70 euroa. Ihastuin kengissä ensinnäkin nilkan seudun leikkaukseen, ja v-aukko mukailee omaa pohjetatuointiani täydellisesti! Myös kankaan limittän asettelu tuo kengille varsin mukavan ilmeen. Korkolaput näihin on vaihettu useampaan otteeseen ja päädyin lopulta lisäämään metalliset versiot, vaikka ne aavistuksen erottuvatkin kaiken mustan keskeltä. Näissä kengissä ei ole lainkaan platformia, jonka takia pidemmän käytön aikana jalat tuntuvat väsyvän nopeasti ja varsinkin Helsingin mukulakivillä kävely oli tuskaa. Mutta ne ovat kaunokaiseni!
Toisena parina on myöskin Biancosta löytyneet nilkkurit. Nämä olivat ihkaensimmäiset kiilakorkoni ja taisin ostaa nämä pari vuotta sitten. Pohdin näitä erittäin pitkään ihan sen takia, etten ollut koskaan tykännyt kiilakoroista näitä kenkiä ennen. Viikon jos toisenkin annoin näiden odotella ja onnekseni kengät eivät olleet vielä siihen mennessä loppuneet! Hintaa näillä oli muistaakseni joku 50 euroa, mutta en menisi vannomaan. Näissäkin on korkolapuille tullut kovaa kyytiä kun kyseiset nilkkurit olivat pitkän aikaa vakkarikenkinäni. Kiilakorossa korkolappujen tarkkailu on ehkä vielä tärkeämpää kuin normaali koroissa, sillä kun korkolappu on kulunut, se lähtee kuluttamaan loppuosaa pohjasta ja sitä mukaan tuhoaa ne. Näissä on myös sama ongelma kuin ylemmissä, platformin puute, joten on tullut huomattua useaan otteeseen, kuinka jalat huutavat hoosiannaa pidemmän päivän jälkeen. Siitä huolimatta nämä ovat ihanat jalassa ja kruunaavat asun kuin asun!

Kolmas pari tämän kerran kenkähyllyjen aarteista on SpiritStoresta löytyneet avokärkiset tapaukset. Nämä olivat alessa 49 euroa ja muistan vieläkin kuinka pari vuotta takaperin bongasin tuon sivussa roikkuvan koristeen. Koriste on irroitettavaa sorttia, mutta en ole raaskinut sitä irottaa ihan jo senkin takia, että kenkä menettää kaiken luonteeensa sen myötä. Nämä ovat yllättävän mukavat jalassa ja ainoa asia mikä näissä häiritsee, on ylipitkät nauhat, joita ei sitten millään saa nätille rusetille! Materiaalina on jotain samettijäljitelmää tms., ainakin pölyä nämä keräävät liiankin tehokkaasti, vaikka kuinka yritän siivoilla ja käyttää.

Tässä kaikki tältä erää, olipas mustaa kenkää! Kiitos kaikille lukijoille ja nähdään vapun jälkeen. Viettäkää oikein railakasta vappua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti