keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Lukemisesta on välillä hyvä...

...ottaa taukoa ja suunnata vaikka kenkäkauppoihin. Eikös?

Kenkien shoppailu on minulle jotenkin todella terapeuttista, huomasin sen jo viime vuonna lukemisen ohella. En tarvitse edes uutta paria kotiin, mutta se sovittelu ja uusista pareista haaveilu vie ihanalla tavalla ajatukset pois arjesta. Eilen kuitenkin mukaani tarttu Skopunktenista kolme paria ota 3 maksa 2 -tarjouksen myötä. Hassu sattuma sinällään, että olin oikeasti jopa katsellut samankaltaisia kenkiä aiemmin netistä.

Varsinkin innostuin kun näin hieman JCn Foxyja muistuttavat kengät, eikä hintakaan ollut paha, 25 euroa. Kaksi muuta paria ovat toistensa kopiot, mustana ja valkoisena, koska en osannut päättää kummat haluan ja olihan tarjouskin kaikista valikoiman kengistä. Enkä olisi muuten löytänyt paria nro 3. Mutta tästä vielä pari kuvaa kengistä. Kuvat on otettu puhelimella sovituksen aikana, joten laatu ei ole välttämättä sitä eniten silmiä hivelevää sorttia, mutta emmeköhän me pärjää.Flatformeja onkin tullut etsittyä!

Mutta tässä kaikki tällä kertaa. Officen paketti tuli odotettua aiemmin, mutta saan sen toivottavasti huomenna, koska olin töissä kun sitä oltiin toimittamassa.  Niin ja tilasin Minna Parikan upeat nilkkurit alesta, niidenkin pitäisi huomenissa saapua, koska niitäkin yritettiin toimittaa iltavuoroni aikana. Odotan paketteja ihan sormet syyhyten! Siihen asti, hyvää yötä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti