keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Vastoin luontoani

Vastoin luontoani tilasin nettikaupoista Zalandosta ja Nasty Galista pelkästään vaatteita. Tietysti olen kummaltakin sivulta himoinnut miljoonia ja miljoonia kenkiä, mutta tällä kertaa tarve voitti mielihalun. Mainittakoon kuitenkin, että minulle on muutama pari kenkiä tulossa. ;) Kannattaa teidänkin hyödyntää Footwayn syksytarjous, ota 3 maksa 2.

Nyt kuitenkin löytöjeni pariin! Olen ihan innoissani, kun löysin viimein hyvän pikkumustan, jossa on kuitenkin jotain erikoista. Tykkään erityisesti naruista selässä (kuva 1) ja tuosta pitsimäisestä kaulusosasta. Myöskin tuo Nasty Galista löytynyt mekko (kuva 6) oli mahtava löytö jo hintansa puolesta, vaikkakin kymppi tuli lisää tullikustannusten takia. Muistakaa aina ottaa huomioon tullikustannukset (esim. tullin sivuilta kannattaa tarkistaa) kun tilaatte Euroopan ulkopuolelta. Itselleni tuli hieman yllätyksenä. Myöskin tuo korkeavyötäröinen sininen hame muotoilee mukavasti esiin tiimalasivyötärön (kuva 3).
Housutkin ovat olleet jo pitkän aikaa hankintalistalla ja nyt löytyi muutamat kivat. Erityisesti pidän valkoisista farkuista, jotka kimppatilauksessa mukana ollut kaveri hylkäsi huonon istuvuuden takia. Minulle ne sopivat kuitenkin enemmän kuin hyvin. Myös nuo harmaat housut (kuva 5) istuvat hyvin takaa ja ovat mukavat päällä.
Bleiseriä mietin pitkään, että otanko vai en, kun hintakin oli tuollainen. Olen kamalan pihin rahan suhteen kun puhutaan vaatteista, mutta kengät ovatkin oma juttunsa. Silloin olen valmis maksamaan täydellisistä kengistä mitä tahansa! Mutta pirtsakka väri vei lopulta voiton.
Nyt vain odottelen innolla sekä kenkätoimitustani, että Nasty Gal tilauksesta puuttumaan jäänyttä pitsistä shortsipukua.

1. Zalando - Pink Loop mekot - 24,95 e


2. Zalando - Jane Norman bleiserit - 41,95 e
3. Zalando - mint&berry hame - 39,95 e

4. Zalando - Vila CLEAVE - slim fit - 34,95 e

5. Zalando - Vila PANAMA legginsit - 21,95 e

6. Nasty Gal - Gold Dust Dress - 22,95 e

1 kommentti:

  1. Toi hame ja bilemekko :D ihaniaa, arvaa meenkö mäki kohta nettikauppaan?

    VastaaPoista