tiistai 11. syyskuuta 2012

Kenkähyllyjeni aarteet, osa 1

Minulla on tällä hetkellä kamala nilkkurikuume, joten tulin siihen tulokseen, että kenkähyllyjeni aarteiden tutkiminen aloitetaan niistä. Ihme kyllä kamerani löytyi sieltä mistä pitikin ja ainoastaan tietokonejohto tuntui kadonneen, ainakin hetkeksi. Lopulta löysin sen vaatelipastoni päältä, mikä ei tosiaan ollut kaikista loogisin säilytyspaikka!


Ensimmäisenä nämä aivan ihanat punertavat nilkkurit, jotka bongasin Bianco Footwearin alehyllystä. Alkuperäinen hinta oli 109,95 e, mutta minun onnekseni kengät olivat puoleen hintaan ja lähtivät 54 eurolla. Muutaman suojakäsittelynhän nuo vaativat materiaalinsa puolesta, mutta sehän ei ole suuri vaiva. Kengät ovat todella mukavat jalassa ja istuivat heti ensisovituksella täydellisesti. Rakkautta ensisilmäyksellä.
Toisena ihastuttava kirppislöytöni. Löydän harvemmin kirpputoreilta kenkiä ihan vain sen takia, että jalkani koko vaihtelee 36 ja 37 väliltä ja valitettavasti kaikki upeat kenkäkirpparilöydöt tuntuvat painottuvan +38 kokoihin. Hintaa näillä taisi olla jotakin 10 euron luokkaa. Kankaassa itsessään oli muutamia kulumia esimerkiksi kärjissä, mutta eivät mitenkään haittaavalla tasolla. Nämäkin tarttuivat heti ensi näkemältä ostoskoriin.
Tämän päivän kolmas valintani oli Friittala Outletista ostetut nilkkurit. Minulla oli, tai on ehkä vieläkin, pienimuotoinen käärmeennahkakausi menossa ja näissä kengissä se oli mukava yksityiskohta. Käärmeennahkakuosi ei hyppää liikaa silmille kengän oman värin takia, mutta piristää kuitenkin soljen kera ulkomuotoa. Hinta taisi muistaakseni olla 45,95 euroa, ainakin sillä tasolla, joten eivät missään nimessä pahan hintaiset! Korkoa löytyy tarpeeksi, eikä käveleminen ole hankalaa, vaikka tuo korko nyt onkin hieman ohuehko.
Neljäntenä, muttei suinkaan vähäisimpänä Karjaan Wildshoesta mukaan tarttuneet, aivan ihanat pitsinilkkurit. Nämä piti oikeastaan tilata minun koossani, sillä liikkeessä oli vain mustana versiona oikeaa kokoa. Sovitin kuitenkin sitä kautta oikean koon ja värin valitsin tutkailemalla suurempia kokoja. Mustissa oli se ongelma, ettei tuo pitsiosio näkynyt yhtä selvästi kuin näissä valkoisissa. Muutenkin mustia kenkiä tuntuu pursuavan joka nurkasta ja valkoinen oli jotenkin vaihtelua. Hintaa taisi olla 89,95 euroa, jollen ihan väärin muista. Nämäkin kengät olivat silkkaa rakkautta ensisilmäyksellä.
3 kommenttia:

 1. jee kuvia <3 arvaa mitä mä muuten laura tein.. kävin ostamassa ne mun kiilakorkokengät ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo olin reipas, mutta pitäisi reipastua lisää, jahka saan tämän tärkeämmän projektin alta poies. :) Miun on pakko nähdä ne kengät! (Ja hyvä, että kävit ostamassa ne: jos niitä ajattelee paljon, ne on pakko saada!)

   Poista
  2. nii olit! tästä se lähtee ;) joo älä vaa, ne oli palkinto mulle ku nappasin sen työpaikan muiden nokan edestä ;) sitku mun wammanilkka paranee ni must tulee kunnon hujoppi niiden kanssa... 11,5 cm korkoo nimittäin ;)

   Poista