torstai 20. syyskuuta 2012

Pieni päivän piristys

Hiphei, PPP! Olin odottanut tätä paketti saapuvaksi vasta parin päivän sisään, mutta kelpaa! Posti toi siis kotiin vihdoin tuon Footwayn kenkätilauksen, joka sisälsi huimat 7 paria kenkiä! :) Toisaalta niistä oli kahta kokoa edustavia kenkäpareja kolme kipaletta, joten se pelastaa hieman, luulen. Pidän tosiaan näistä kaikista ainoastaan kolme paria, jolloin hyödynnän tuon jo aikaisemmin mainitsemani ota 3 maksa 2 tarjouksen.

Kasa kenkälaatikoita

Ensimmäisenä rakastuin näihin aivan iiiiiiiihaniin vaaleisiin nilkkureihin. Päätin jo tilatessani, että näistä tulee vaikka sitten se kolmas pari, jos eivät täydellisesti istu, koska yksinkertaisesti halusin nämä kengät. Ette usko, miten  hyvä fiilis tuli, kun kengät lopulta istuivat täydellisesti ja niillä oli hyvä kävellä. Loistolöytö!
~ Ellen Beige 49,31 euroa.Toisena suloiset pitsinilkkurit. Varsin mukavat jalassa ja hauskana lisänä jalkapohjan pitää hyvin paikallaan kumipinta, jota löytyy myöskin ihan kengät pohjista. Eipähän pitäisi nämä jalassa paljoa kaatuilla! Ihastuin kenkien suloiseen pitsiprinttiin ja siihen, että niissä on pieni juju, vaikka ovatkin aikalailla perusmustaa settiä.
~ Beautiful Black Mes 57,60 euroaKolmantena hauskat tweedkankaiset korkokengät. Nämä sopivat hyvin niin arkeen kuin juhlaan ja varsinkin arkikäytössä jotenkin ihanan virallisen näköiset. Istuvuus ei ole mikään täydellisin, valitettavasti, mutta kaikki kengät muotoutuvat pikkuhiljaa käytön aikana paremmin jalkaan, joten en anna sen haitata menoa. Mutta eivätkö olekin ihanat?
~ Tweed  Black 47,59 euroaEi kommentteja:

Lähetä kommentti