lauantai 8. maaliskuuta 2014

Watch it, Lady!

Hei ja hyvää naisten päivää kaikille meille ihanille naisille! On ollut niin hektiset kaksi viikkoa, että hyvä kun olen jaksanut itselleni ruokaa laittaa, saati sitten tänne kuvamateriaalia näpsiä. Mutta toivon mukaan kohta helpottaa. :) Sain tänään vihdoinkin innostuspuuskan näin ihanan keväisestä ilmasta ja kaivoin vihdoin esiin kokoelmani helmet, elikkä Jeffrey Campbellin neljä paria, jotka tilasin jokusen aika sitten. Pakko kuitenkin näin alkuun hehkuttaa, että JES se kevät ja sitä pitkin myös kesä on tulossa! Korkokenkäkauteni saa taas alkaa ja pääsen testailemaan samettisiakin uutuuksiani ihan Suomen maisemissa jahka sateiset päivät tästä hellittävät.


Säilytän tosiaan tällä hetkellä kaikkia JCn kenkiä ihan laatikoissaan, vaikka ne vievätkin aavistuksen enemmän tilaa kuin irtoparien säilytys. Kaksi paria ovat vailla laatikkoa (muhkeat nilkkurini, joita olen jo aikaisemmin esitellyt), sillä niitä ei ollut enää kaupassa jostain kumman syystä. Höh, sanon minä! Mutta ainaskin löysin laatikoille mitä parhaimman säilytyspaikan, nimittäin peilin edessä "törmäyssuojana", sillä muuten kaksi ovea valuisivat jatkuvasti ainoan kokovartalopeilini kimppuun. Sen asentamisessa meni kamalat neljä tuntia, kiitos vain Ikea ja betoniseinät!

Jeffrey Campbell Prickly Wedges

Minä olen ihan suoraan sanottuna rakastunut näihin, joita kutsun korottomiksi korkkareiksi. Vaikka muuta luulisi, niillä käveleminen on varsin helppoa, sillä kengät itsessään on tasapainotettu. Tässä tapauksessa nilkkaremmit helpottavat vielä huomattavasti kävelymukavuutta, sillä olen kerran testannut sellaisia, josta ne puuttuivat ja meno oli huomattavasti hitaampaa, muttei silti mahdotonta. Nämä tulivat jostain syystä hopeisilla piikeillä varusteltuna, mutta loppujen lopuksi olen vain tyytyväinen, sillä kultainen oli kakkosvaihtoehtoni kun nettisivusto väitti näiden loppuneen. Ei voi valittaa ja ovathan nämä huomattavasti paremman näköiset!


Kengissä mukavan lisän tuo tosiaan nilkkaremmeihinkin lisätyt, joskaan ei niin tiheään istutetut, niitit. Pidän myös eri puolien kontrastista, sillä ulkosyrjän niitit ovat huomattavasti suurempia ja näkyvämpiä kuin sisäpuolella, jossa ne ovat enemmänkin maalatun näköisiä tietystä kulmasta katsottaessa. Mutta tosiaan vielä pakko hehkuttaa sen verran, että älyttömän mukavat jalassa ja näillä itseasiassa käytiin joulukuun alussa syömässä perheeni kanssa ja silloin oli lunta! Joten ainakaan lumi ei ole niin suuri ongelma kuin luulisi, mutta uskon, että aktiivisempaan käyttöön nämä kuitenkin kesällä päätyvät.

Jeffrey Campbell During Spike Black/Silver Spikes

Ja lisää piikkejä! Tykkään näistä erittäin paljon ehkäpä eniten juuri tuon aavistuksen käyrän koron takia, joka antaa mukavan erityispiirteen kengille. En normaalisti ole ollut kamalan suuri avokärkien fani sen takia, etten jaksa lakata varpaitani jatkuvasti, laiska kun olen. Mutta tarkoituksena on reipastua sen suhteen, koska nyt on tullut niin monet uudet avokärkiset ystävät, ettei niitä voi herranen aika kaappiin jättää yksin! Olin erittäin yllättynyt kun sain nämä ensimmäisen kerran jalkaani, sillä kokemukseni JCn aikaisemmista kengistä on ollut nilkkuripuolella, joissa sisäpinta on aavistuksen jäykkää (mikä on siis hyvä asia!). Näissä on kuitenkin ihanan pehmeä ja lähes samettinen sisus. Ihan kuin jalkani olisivat lepäämässä, eikä missään tunnu ilkeältä. Tuntuupa tyhmältä hehkuttaa jokaisen kengän istuvuutta, mutta kun ne vain ovat. Tuuri on selkeästi puolellani!

Jeffrey Campbell Street Walk

Näissä kokonaan mustissa kengissä on aivan yhtä mukava samettinen vuori kuin edellisissäkin, eli voin suurella sydämellä suositella kaikille muillekin myös korkokenkävalikoimaa. Omistan jo yhdet Blancon mustaa kiiltonahkaa olevat piikkikorkkarit (hopeilla piikeillä), joten nämä kokonaan mustat ja samettikankaista olevat korkokengät tuovat mukavaa vaihtelua. Tykkään myös siitä, että piikit eivät ole niin ilmiselviä juuri tuon mustan värinsä takia, vaan hohtavat valon kanssa mukavasti taustakankaasta. Suora korko sopii näihin mainiosti, koska ne eivät selvästikään tarvitse lisäkikkoja.

Jeffrey Campbell Martini Black Studs/Gold Metallic

Viimeisenä, muttei vähäisimpänä nämä matalat kengät. En ole kovin tottunut katsomaan jalkojani matalissa kengissä, mikä on osasyy sille, etten millään meinannut löytää silmää miellyttävie bikerbootseja. Nämä kuitenkin pistivät silmään samantien. Niissä on hieman samaa niittiteemaa kuin muissakin, muttei niin suurella skaalalla. Suoraansanottuna eivät ensikäytön aikana olleet lainkaan mukavat, mutta minulla on yleensäkin se ongelma näissä tasapohjaisissa kengissä; aina hiertävät jostain ja ovat hankalia ottaa käyttöön ilman ns. lämmittelyä, kun korkokengissä voin samantien kävellä koko päivän ottaen ne suoraan laatikosta. Mutta mutta, tykkään niistä kovasti muuten, sillä ne ovat normiballerinoista erottuvat kesäkengät (sukkien kanssa menevät tietysti näin välikausinakin).


Minusta nämä ovat aivan ihania lisäyksiä ja tuovat brändilleen omanlaista hyvää mainetta! Kolmesta kenkälaatikosta löytyi tosiaan piikkivarotus: WATCH IT, LADY. Our studded shoes are spikey. Please be careful. Ei ehkä niin suloinen kuin Irregular Choicen pikkuinen lappunen, mutta toisaalta JC on brändinä paljon kovempi, jos niin voi sanoa. Mutta minusta ainakin ihanat varoituslaput!


Mitäs piditte? Itse olen ainakin ihan haltioissani vieläkin, vaikka nämä ovat olleet luonani jo jonkin aikaa! Niin ja jos hinta kiinnostaa, nämä olivat silloin Officen nettipoistoalessa about 50 euron luokkaa per pari, joten kun verrataan JCn normaaleihin hintoihin niin jokainen varmaan ymmärtää, miksi olen näin pakkomielteisesti hamstrannut näitä. Ja sehän on vain pikkuruinen osasyy, sillä loppujen lopuksi nämä ovat niiiiiiin upeita kenkiä, etten edes kestä! Minulla on yhä monia Campbellin kenkiä, jotka ovat wanted-listallani, mutta aika näyttää mitkä kaikki lopulta pääsevät kenkähyllyjeni aarteiksi.

Ensi kerralla näette kengät, joiden takia ihastuin Irregular Choiceen! Siihen asti siis, rakastakaa kenkiänne ja nauttikaa tulevasta (vai jo alkaneesta?) keväästä!

3 kommenttia:

 1. Älyttömän ihania kenkiä koko blogi täynnä! Itseltänikin löytyy noi mustat tästä postauksesta! Eli siis noi, jonka mallista ei ole tietoa :D Minä muistelen vaan jotain piikikästä :D
  Ihanaaaa! Minäkin haluan B)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos. :> Joo Jeffrey Campbellin kengissähän on ollu tapana mainita juuri piikit tai niitit jos siinä on, mikä ei helpota nimen googlaamista! :D Nimimerkillä yritetty kovasti.

   Minäkin haluan aina vain enemmän! Oi JC, miksi kenkäsi ovat niiiiiin mahtavia?

   Poista
  2. Anteeks sadistisuuteni mutta noilla jeffrey campbell street walkeilla vois olla hauska vetästä jotai miestä munille :D

   Poista