tiistai 11. maaliskuuta 2014

Best of all

Kuten viimeksi lupasin, esittelen tällä kertaa ne kengät, joiden kautta ihastuin Irregular Choiceen. Muutama vuosi takaperin selailin taas vaihteeksi tylsyyttäni eri nettikauppojen kenkävalikoimia ja yhtäkkiä silmiini osuivat nämä ihanat riikinkukkokoristeiset korkokengät. Näkemäni kengät tosiaan olivat mustat ja nämä violetit, mutta loppujen lopuksi taidan jopa pitää enemmän tästä värimallista!

Kuten varmaan osaa arvatakin, IC ei ole mikään kovin halpa merkki ja silloin minun oli todella vaikea kuvitella ostavani reilusti yli sadan euron kengät. Harmikseni tämä kenkä poistui vanhan malliston mukana, enkä löytänyt sitä mistään. En ennen kuin muutama viikko sitten! Löysin ihan vahingossa ne spartoo.fi sivustolta ja vieläpä alehinnalla! Toimitus mukaan lukien hinta jäi alle 80 euron, mikä kelpasi vallan mainiosti. Ainoa huono puoli oli, ettei omaa kokoani (IC kengissä 37) ollut, joten piti tilata 38, jotka ovat aavistuksen isot. Onneksi kotoa löytyi fleecepohjalliset ja nyt ne sopivat melkein yhtä hyvin kuin jos olisin ostanut oikean koon. Ja näitä voi helposti käyttää paksujen sukkahousujen kanssa, jolloin kokoero pysyy minimissä. Ja nämähän ovat niin suloiset kengät, ettei niitä voi jättää käyttämättä! Mutta pidemmittä puheitta, nauttikaa kuvamateriaalista.

Irregular Choice Best Of All, violet:
Don't you just love them? Because I do! ♥ Mutta tässä kaikki tällä erää, nähdään pian ja muistakaa kaivaa kevään kunniaksi joku unohtunut pari kaapin perältä.

4 kommenttia:

 1. Pyydän että käyt katsomassa tämän blogin.
  http://muffinsandperfection.blogspot.fi/2014/03/pieni-paivan-piristys.html#comment-form

  Sun kuvia on kopioitu tästä postauksesta
  http://lauratheshoeholic.blogspot.fi/2012_09_01_archive.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon! Yritän ottaa yhteyttä blogin pitäjään + hoidan asian kuntoon. Näköjään kopioinut koko postauksen tekstiäkin myöten...

   Poista
  2. Ei oo edes ensimmäinen kerta, on kopioinut useammankin kerran monesta eri blogista ja sen jälkeen poistanut blogin, mutta palannut aina uudelleen.

   Poista
  3. Justiinsa. No nyt blogi on poistettu taas. Itse tein bloggerille ihan väärinkäytösilmoituksen. On se kyllä kumma kun ei omat rahkeet riitä hommaan niin pitää väkisin jatkaa muita kiusaamalla. No ainakin nyt asia on pois päiväjärjestyksestä! :) Kiitos vielä kerran!

   Poista