keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Lontoon kenkäunelmia


Noniin! Tässä Suomi-Venäjä peliä jännittäessä oli hyvä rentoutua aina erätauoilla kenkiä kuvaillen. Tosiaan juuri tämän pelin takia en kovinkaan paljon jaksanut säätää kuvien kanssa ja kaikki on puhelimella otettu, mutta tärkeintähän oli, että sain edes jollain ne napsittua. :) Onneksi nykypuhelinten kamerat ovat huomattavasti parempia kuin esim. digikamerat parin vuoden takaa. Mutta pidemmittä puheitta, nauttikaa Lontoon kenkälöydöistä! Esittelen tässä vain kuusi paria, sillä pari numero seitsemän olivat perus valkoiset tennarit, eivätkä tämän takia "ansaitse" paikkaa täältä.

Löysin nämä kengät heti ensimmäisenä päivänä kun käytiin ihan vain katsastamassa hotellin lähistöä. Olimme suhteellisen lähellä Oxford Streetiä, missä sijaitsi minulle jo aikaisemmin nettikauppana tutuksi tullut Office. Kengät olivat vielä kaiken lisäksi alessa, mikäs sen parempi aloitus shoppailumatkalle!

Office £25
Nämä ihanaiset mustat korot taisin ostaa ihan vikoina päivinä, mutta koska kävimme Primarkissa lähes päivittäin, olin jo ihastellut muutamaan otteeseenkin näitä, mutta sovittamisesta ei syystä tai toisesta tullut silloin vielä mitään. Pinta on samettisen pehmeä, ja vaatii tietysti parit suojakäsittelyt ennen kuin kenkiä voi hyvillä mielin käyttää myös Suomen sääoloissa, mutta en välitä. Ovat myös mahdottoman mukavat jalassa ja paksut korot vain lisäävät käyttömukavuutta.

Primark £14
Camden Town olikin paikka ihan erikseen ja olisin voinut melkeinpä viihtyä koko viikon siellä, sillä nähtävää oli enemmän kuin olisin ikinä osannut odottaa! Suosittelen erittäin mielelläni kaikille Lontooseen matkustaville, että varaisi edes yhden päivän sinne. Kenkiä myytiin lähes joka toisessa kaupassa ja kojussa ja jos olisin yhtään rikkaampi, kenkiä olisi siltä päivältä tullut huomattavastin enenmmän kuin kolme paria.
Nämä mustat piikkinilkkurit löysin viimeisimpänä juuri ennen kuin olimme kävelemässä takaisin metrolle. Olin jo aikaisemmin bongannut Officesta alenurkasta Jeffrey Campbellin nahkaiset versiot näistä, mutta kokojahan ei löytynyt pieneen jalkaani. Koju, josta nämä löytyivät, oli myös nahkaiset versiot, mutta niissäkin oli koko-ongelmia, sillä pienin oli 37 ja lonksui ikävästi. Piti siis "tyytyä" samettiversioihin. Ei sillä, ovathan nämäkin ihanat, mutta piikkinilkkureissa olisin paljon mielummin ottanut nahkaversion. Ja näillähän lähdin lentokenttäreissulle, sillä oli pakko laittaa jalkaan ne eniten tilaa vievät parit. Voin sanoa, ettei ollut kivaa raahata Suomen lumisessa päässä 30kg matkalaukkua!

Camden Town, joku putiikki £49
Nämäkin nilkkurit löytyivät Camden Townista, jostain pienestä kenkäputiikista. Hauskat kengät pistivät nopeasti silmään, juurikin sen takia, että niissä ei normaalia korkoa ollut. Näilläkin suhteellisen helposti pystyy kävelemään. Ehkä aavistuksen huterammat kuin kahdet muut korottomat, jotka omistan, mutta ei se ainakaan omaa menoani haittaa. Taas vaihteeksi materiaalina samettipinta, jota oikeastaan inhosin ennen. Noh, mieli muuttuu ajan myötä.

Camden Town, joku putiikki £10

Ja nämä ihanaiset ovat upean ja mahtavan Irregular Choicen suloisista suloisimmat ballerinat! Camden Townista löytyi ICn pikkuruinen liike ja suureksi yllätykseksi menossa jopa -70% alennusmyynnit! Mukaan ei lähtenyt silloin kuin yhdet parit, sillä valikoima itsekseen ei ollut niin laaja ja tiesimme, että meitä lähempänä Sohossa piti olla hieman suurempi liike. Olivat muuten ehkä suloisimmat ikinä!

Ja mustat paljettikorkokengät löytyivät Sohon IC myymälästä. Olisin ostanut toisetkin kengät, mutta niiden vasemman jalan vetoketju oli rikki ja toisia ei ollut enää missään myymälässä. Itkupotku kun en saanut edes rikkinäisi ostaa! Mutta sain sentään yhdet korot mukaani. Ne ovat niin kauniit, ettei niitä voi jättää käyttämättä, mutta en missään nimessä aio edes uneksia ottavani nämä ihanaiset esille pienimmässäkään sateessa tai yhdellekään viihdereissulle. Aion pitää niin hyvää huolta näistä uusista rakkaistani.

Irregular Choice, Camden Town £47

Lähikuvaa, kultainen rusetti ja "karvaiset yksityiskohdat"
Irregular Choice, Soho £67

Irregular Choicen kenkälaatikot ovat kaikki erilaisia!

Mukaan tarttui totta kai vielä asusteeksi ihana Irregular Choicen laukku! Tämä komeili ylähyllyllä ja osui silmään juuri kun olin siirtymässä kassalle. Hintakaan ei ollut enää paha alennuksen jälkeen ja näin mukaani lähti vielä yksi IC mukaan.

Irregular Choice, Soho £45
Ihanainen ilmoitus vielä Irregular Choicen tuotteiden ostajalle

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti