tiistai 18. helmikuuta 2014

Lomalta paluuta

Hei kaikille! Tuntuu ihan kamalalta, että olen viime parin kuukauden aikana ollut näin kamalan laiska tämän blogin suhteen, mutta elämä on ollut yhtä härdelliä ja edestakaisin juoksemista. Mutta nyt aion reipastua hurjasti ja löytää vaikka pakolla aikaa edes kerran viikkoon. :)

Olen kirjaimellisestikin juuri pari viikkoa sitten palannut talvilomaltani, jonka vietin kokonaan ihanassa Lontoossa! Se oli yhtä kenkäjuhlaa ja olisin suorastaan tarvinnut toisen matkalaukun, ihan vain kenkiä varten. Juuri tilan puutteen takia oli pakko jättää muutamat liian upeat löydöt kauppaan, mutta tuli sentään seitsemän paria raahattua kotiin. Harmillinen osa tässä kaikessa on se, että oma kamerani on jotenkin rikki tai muuten vain epäkunnossa, sillä se on jossain huollossa isäni ystävällä (olenpas selvillä asioista! :D). Ostin tietysti uuden puhelimen jonkin aikaa sitten, kun vanha Samsung Galaxy SII teki lakon ja pelkäsin, että se räjähtää pian kaikelta omalta värinältään ja surinaltaan, joten pitänee varmaan sitä kautta jatkaa kenkien kuvaamista.

En koskaan myöskään saanut aikaiseksi kuvata Officesta tilaamiani Jeffrey Campbellin kenkiä, mutta hoidan senkin asian kuntoon seuraavan päivityksen yhteydessä (joka toivon mukaan on jo huomenna!). Sain muuten vierailtua Officen ihan myymälöissäkin Lontoossa ollessani ja sanonpa vain, että jos minulla ei olisi suunnitelmia eikä parisuhdetta tällä hetkellä, saattaisin hyvinkin muuttaa sinne. Lontoostahan löytyi muutamat Irregular Choicen myymälätkin, joita kaverini kanssa kierreltiin pariin otteeseen. Kyseistä kenkämerkkiä olen jo pitkän aikaan himoinnut, mutta koska kaikki tuotteet myymälöissä ovat uniikkeja, ei juuri haluamaani paria löytynyt sitten millään, olihan se vanhaa mallistoa. Löysin silti kahdet suloisuudet ja ihastuttavan laukun.

Mutta pidemmittä puheitta, ensikertaan ihanaiset!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti