perjantai 23. elokuuta 2013

Shoeholic with another shoeholic=?

Huh huh mikä reissu oli tänään! Raahauduin pitkästä aikaa ostoksille ihan Helsinkiin saakka ystäväni kanssa. Molemmat meistä olivat nähneet ihanaiset Jeffrey Campbellin "korottomat" nilkkurit SpiritStoressa, ja siitä se ajatus sitten lähti. Viimeksi yhdessä shoppaillessamme, ostimme molemmat 5 paria kenkiä,  joten tämänpäiväinen tilanne oli ennustettavissa. :D

Pakko kuitenkin näin alkuun hehkuttaa, että löysin 2 kpl Jeffrey Campbellin kenkiä hintaan 50e ja 49e !!!! Portaissa kaatumisella alkanut päiväni ei voinut muuttua enää paremmaksi! Onnekkaana tyttönä kokoni oli jäljellä (kiitos pikkujalka ♥) ja oma JC-kokoelmani kasvoi kahdella uudella parilla. Parempaa shoppailureissua en olisi ikinä osannut odottaa. Thank you SpiritStore for making my day!

Kävin tietysti myös sovittamassa niitä ihania JC:n nilkkureita, jotka olivat "syypää" tälle ostospäivälle. Hintaahan niillä oli 219e, mutta yhdessä kaupassa olisi avajaistarjouksena ollut -20% kaikista tuotteista. Vaikka ne olivat aivan ihanat, ne jäivät tällä kertaa vielä hyllylle odottamaan. Maybe someday...

Kenkälöydön tein myös CityCenterin Misu-nimisestä pienestä kenkäputiikista. Ihanaiset ja kuulemma "harvinaiset" (vain ~10 paria suomessa) korkkarit. Mustat upeilla kultaisilla paljeteilla kuvioidut korkkarit. Suosittelen muuten erittäin lämpimästi kyseistä liikettä kenkien kaikille ystäville! Loistava palvelu ja upeat ja uniikit kengät, joita löytyy varmasti jokaisen makuun. Mikäli haluatte lisätietoa, löytyy tietoa liikkeen Facebook -sivustolta.

(Ostin kumisaappaat!)

Käväisin muutamia viikkoja sitten ostoksilla Friittala-outletissä ja minut tuntien voi arvata etten poistunut siellä tyhjin käsin. Yhteensä neljät uudet korkkarit tarttuivat matkaan. Mutta oli tarjouskin varsin vastustamaton: 2 paria hintaan 39e! Joten, miksi ostaisi vain yhdet jos ne tulisivat kalliimmaksi kuin kahdet?

Mutta tämän kummemmin höpöttämättä, lopetan tämän postauksen lupaukseen: huomenna (illalla) uudet kenkäperheeni jäsenet ovat täällä näytillä! Hauskaa syksyn odotusta kaikille ja muistakaa rakastaa kenkiänne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti