tiistai 25. kesäkuuta 2013

Alennusmyyntien kauhu ja ihanuus

En taida olla ainoa nainen, joka ryntää alennusmyyntien halpojen hintojen perässä. Omalla kohdalla suuntaan kuitenkin kovasta yrityksestä huolimatta pääasiallisesti kenkien pariin eikä vaatteita tartu kovinkaan usein matkaan. Näin kävi taas kerran. :D En vain mahda itselleni mitään. Kahdesti kävin ostoksilla ja kenkäsaldona 9 uutta paria... Ohhoh.
Biancossahan oli (ja on yhä) ota 2 maksa 1 tarjous, joten mukaan lähti aika nopeasti neljä paria. Kahdet David Andersen (for Bianco) kengät ja yhdet mustavalkoiset korkokengät ja nahkaiset ballerinat.
Tänään puolestaan yritin tarkoituksella etsiä jotain tennarimallisia kenkiä kun vanhat olivat niin paljon maailmaa nähneet, että niistä oli pakko luopua. Olenkin katsellut sellaisia, sanoisinko, paksupohjaisia versioita. Korokemallisista en pidä, kuulun siihen vihakastiin, mutta nuo paksut pohjat ovat mukavat! Taisin ihastua sen tyylisiin kenkiin katsellessani Campbellin mallistoa. Mutta nyt ostin kahdet! :) Valkoisena perustennarit (korkealla pohjalla tietenkin) ja nilkkaversiona keltaiset. Spirit Storesta löytyivät. Samaisesta kaupasta löytyi kivat kiilakorkoavokkaat.
Biancossa kävin taas, mutta koska olin jo aikaisemmin sovittanut lähes jokaisen kengän, siirryin kokeilemaan sandaaleja, joista minulla on muuten pula! Yhdet löysin ja koska kaveri oli matkassa mukana, saatiin puolitettua lasku kun 2for1 oli yhä voimassa.
Yllättävää kyllä, löysin aivan ihanat kiilakorkonilkkurit H&Mstä! Harvemmin edes käyn koko puodissa, saati että katselisin kenkiä, mutta tällä kertaa olin positiivisesti yllättynyt.
Kuvia en jaksa millään tähän hätään ottaa, mutta huomiseen mennessä asia hoitunee. Hyviä alennusmyyntejä kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti